9.7.13

Tänaseid toimetusi ära viska... Älä jätä huomiseen...

...homse kaela.
Aga vahel ikka ju viskad. Meie eriti. Ja nüüd siis on se homne või pigem juba ülehomne. No mina siis otsustasin täna asja ära teha. Niita natuke. Meie kelgumäge. Sest kuis sa talvel kelgutad, kui kuivand heina vahelt lumi välja ei paista, kelgutajatest rääkimata.

... tän päiväisiä töitä.
Mutta joskus näitä jää kuitenkin. Meillä varsinkin. Ja nyt sitten on se huominen, tai oikeastaan jo ylihuominen. Minä sitten ajattelin "tehrä asialle jottain." Vähän niittohommia. Meidän pulkkamäessä. Koska miten sinä talvella  pulkalla lasket, kun mäessä kuivuneen rikkaruohon viidakko pystyssä..
 Ja veel üks pilt, kust näha meie "umbrohu" pikkus (mäe otsas olen 172cm-ne mina,pildi tegi homme viieseks saav Vivi). Tegelikult ikka rumalus sellise dshungli kallale vikatiga minna, paremaidki töövahendeid ehk oleks, kirves näiteks... (algselt oli ikka plaan mingi võsatrimmer rentida, aga pole veel jõudnud, nagu näha)

Ja vielä yksi kuva, mistä nyt näkee tän rikkaruohon mittasuhteet (mäessä olen minä, 172cm, kuvan ottanut Vivi, huomenna 5v),). Oikeastaan ihan typerä käydä sellaisen viidakon kimppuun viikatteella, sopivampiakin työkaluja varmaan löytyy, kirves esimerkiksi...  (alunperin oli suunnitelmissa vuokrata joku kunnon trimmeri, mutta ei oo näköjään ehditty)

Niidetud mäest ei ole veel pilti, sest ma tulin vahepeal siis arvutisse hinge tõmbama ja kirjutama kui hullu töö ma ette võtsin. Loodetavasti viitsin ikka lõpuni teha. Samal ajal olid tirtsud pannud toas püsti õmblustöökoja. Teevad kleite. Loodetavsti viitsivad ikka lõpuni teha.

Niitetystä mäestä ei oo kuvaa, koska tulin kesken töiden tänne koneelle hieman lepäilemään ja kertomaan miten hullun työn aloitin. Toivottavasti jaksan tehdä työn valmiiksi. Sen aikana kun minä heilutin viikatetta, olivat tytöt  sisällä pistäneet pystyyn ompelupajan. Tekevät mekkoja. Toivottavasti jaksavtat tehdä työt valmiiksi.



Lisatud kl 20.00
Lisätty klo 20.00

I DID IT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti