12.1.11

Ronime. Kiivetään.

Käime ehitusmaterjalipoodides nagu lapsed mänguasjade poes. Õnneks on meil ema-isa asemel kaasas "majanduslik olukord", kes üpris reaalselt meie võimalusi suudab hinnata ja õigel ajal (loodame vähemalt) STOP oskab karjuda. Kuid remonti vajava maja juures tuleb ju ikka vastu töid, mis vajavad redelit. Ja ärge te kogenumad  nüüd  igaksjuhuks tulge väitma, et ilma saab ka hakkama, sest me juba ostsime ühe sellise ära...  Umbes taolise nagu SIIN (vaadake ikka lõpuni :).  Aga loodetavasti pisut lollikindlama versiooni..  : P Eks me proovisime kohe kodus järgi. Vähemalt seekord läks meil õnneks pisut paremini, kui lingitatud videos.
***
Kuljetaan rakennustarvikeliikkeissä, kuin lapset lelukaupoissa. Vanhempien sijasta meillä on mukana "taloudellinen tilanne", joka aika realistisesti osaa arvioida meidän mahdollisuuksia ja huutaa (toivottavasti ajoissa) STOP, jos tilanne meinaa karata käsistä. Mutta remontoitavassa tuvassa tulee varmasti tilanteita, jossa tarvitaan tikapuita. Ja älkää  te kokeneemmat tulko nyt sanomaan, että ilmankin pärjää.., koska me jo ostettiin yhdet sellaiset pois. Hieman samantapaiset kuin TÄÄLLÄ. Toivottavasti kuitenkin hieman "varmemmat" : P .  Toki, kokeiltiin se varmuus heti kotona. Tällä kertaa ainakaan ei päästy samanlaiseen tilanteeseen, kuin mies videossa.


2 kommenttia:

  1. Fantast müügivideo :D
    Aga jah tõesti, vanemate asemel on poes kaasas "majanduslik olukord". Mulle nii meeldis see lause et pean kohe meeles pidama.

    VastaaPoista
  2. Villapeikko - on lahe jah :) eriti see lõpuni enesekindel ja kõigutamatu müügimehe jutt :) sattusime selle peale enne redeli ostmist.. seega igaks juhuks küsisime poest, et kas ikka tagasi ka võib tuua :D

    VastaaPoista