14.1.11

Tahaks juba sisustada. Tekis mieli alkaa jo sisustaa.


Olen netist otsinud programme, kus saaks toad mõõtude järgi valmis joonistada ja pisut ka sisustada. Aga mingit head lihtsat ja tasuta programmi eriti leidnud  pole. Kõige lihtsam ja loogilisem "mänguasi" oli Laulumaa Viruaalikoti.  See variant on soomekeelne ja ma tõesti ei tea, kas seda kusagil muukeelsena ka on. Aga seegi on üpris piiratud võimalustega ja kasutada saab praktiliselt vaid Laulumaas müügil olevaid tooteid. Noh, mis siis muud üle jääb, kui võtta paber ette ja pliiats kätte..  Veits piinlik kohe. Järgmine kord võiksin kasutada joonalauda sirge joone tõmbamise lisaks ka näiteks mõõtmiseks..  ei oleks hirmu, et kapid selga kukuvad...  Pildil on esimene visand köögi nurgast. Ps. praeguseks on pesamuna sinna juurde joonistanud oma sõnade järgi paar kraani ja tooli..
Aga kui keegi teab mõnd lihtsalt tasuta programmi, millega pisut sisustajat mängida, siis võib teada anda :)
***
Olen etsinyt netista ilmaisia huoneen sisustusohjelmia, jonne voisi syöttää huoneen mitat ja sisustaa sen sitten mieleiseksi. Tähän mennessä helpoin ohjelma, jonka olen löytänyt, on Laulumaan Virtuaalikoti. Mutta siinä taas  on aika rajalliset mahdollisuudet sisutamiseen. Ei sitten auttanut muu, kuin ottaa kynä käteen ja paperi eteen. Aika noloa. Ensi kerralla kannattaa mamman käyttää viivotinta suorien viivojen vetämisen lisäksi myös vaikka mittaamiseen, ei olisi pelkoa, että kaappi tulee niskaan..
Eli. Jos jollakin sattuu olemaan tiedossa joku helppo, ilmainen ohjelma, millä voi leikkiä sisustajaa,  niin olisin vinkistä kiitollinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti